Webinar ‘Personele inzet: wendbaar en duurzaam’ terugkijken?

Hoeveel van jouw vraagstukken zijn op dit moment direct of indirect te koppelen aan de personele inzet? Verwacht je dat deze vraagstukken de komende tijd vanzelf verdwijnen of vereisen ze meer van jouw aandacht? Als specialisten in personele planning worden je in dit webinar direct toepasbare kennis aangereikt om een duurzame optimalisatie van jouw personele inzet te realiseren. In het webinar wordt ingegaan op hoe je voor jouw organisatie de belangrijke knelpunten kan identificeren, analyseren en tot passende oplossingen kan komen.

Wat maakt een planning “goed”?

Voor de aanpak van een tweetal bekende vraagstukken wordt in het webinar ook samen de blik naar buiten geworpen. Dat gaat allereerst om de vraag wanneer een planning nu eigenlijk “goed” is. En als tweede om de vraag hoe je medewerkerstevredenheid kunt borgen terwijl je van medewerkers verwacht dat ze niet op vaste dagen en tijden werken en ze veel flexibiliteit vraagt. Hoe gaan andere sectoren met deze vraagstukken om en kunnen we daarvan leren?

Het webinar wordt kosteloos aangeboden door onze hoofsponsor Quebble en verzorgd door Déhora (www.dehora.nl). Déhora heeft ruim 30 jaar ervaring met de optimalisatie van de personele inzet in organisaties.

Klik hier om het webinar terug te kijken.

 

beeldcredits: https://www.freepik.com/vectors/calendar