Sponsor worden?

Bent u een leverancier of zakelijk dienstverlener en heeft u belangstelling voor de sponsormogelijkheden van de bdKO?

Wij bieden u graag de volgende mogelijkheden aan:

U kunt hoofdsponsor worden van de bdKO. Dit betekent dat u voor één of meerdere jaren een verbinding aangaat met de bdKO. U krijgt hierbij voldoende mogelijkheden om uw bedrijf op verschillende manieren onder de aandacht te brengen bij de leden. Buiten een stand op onze landelijke bijeenkomsten (2 per jaar), kunt u exclusief voor de leden een bedrijfsbezoek organiseren om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Uiteraard staat u vermeld op onze website onder hoofdsponsor van de bdKO. Daarnaast wordt u betrokken bij de voorbereiding van de Landelijke Bijeenkomsten voor Directeuren in de Kinderopvang.

Wenst u alleen aanwezig te zijn op één van de twee landelijke bijeenkomsten van de bdKO, dan bieden wij u de mogelijkheid aan om met een informatiestand uw product of dienst onder de aandacht te brengen.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid informatie over uw bedrijf te plaatsen in de nieuwsbrief en op de website van de bdKO.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de sponsormogelijkheden van de bdKO en de unieke voordeeltarieven en voorwaarden die bij de verschillende sponsormogelijkheden van toepassing zijn?

Neemt u dan contact op met onze sponsorcoördinator, Milène du Burck. Zij is per e-mail bereikbaar op bureau@bdko.nl of telefonisch op telefoonnummer 079 – 363 81 02.