Workshop Boardroom Dynamics 20 september 13:30-17:00 (inloop 13:00)

SKA Amersfoort

Deze workshop neemt u mee in “Het Spel” van macht en invloed, de (onderliggende) belangen, de zichtbare en onzichtbare tegenstellingen, de verschillen in rol en verantwoordelijkheid, de gezamenlijke betrokkenheid, en in leiderschap, integriteit en moraliteit aan de vergadertafel van de Raad van Toezicht.

Hoe professioneel zowel Toezichthouder als Bestuurder dit “Spel” kunnen spelen, bepaalt de kwaliteit van het strategisch niveau en het succes van de organisatie.

Maar hoe werkt Boardroom Dynamics eigenlijk in de praktijk? Hoe denkt en handelt een Toezichthouder en waar zit de invloed en handelingsruimte van de Bestuurder?

De workshop levert u een aantal concrete situaties uit de praktijk, met daarbij oplossingen, denkrichtingen, en handreikingen die u in de omgang met uw Toezichthouder kunt gebruiken.

Als deelnemer kunt u vanzelfsprekend uw eigen praktijkvoorbeelden, vragen en ervaringen inbrengen. Er zijn ook een aantal geanonimiseerde praktijksituaties uit de praktijk van de workshopleider waarmee gewerkt kan worden. In een interactieve setting gaat u vooral zelf aan de slag.

De workshop wordt geleid door Bettina de Jong van Go for Colour. Go for Colour richt zich op organisaties in verandering, op bestuurders en managers, op Raden van Toezicht (dan wel Commissarissen), en op hoogopgeleide professionals. Bettina is jarenlang bestuurder geweest en is nu zelf toezichthouder. Ze houdt zich op landelijk niveau bezig met Good Governance en het professionaliseren van toezichthouders. Ook bemiddelt ze als mediator in conflicten in Raden van Toezicht, en begeleidt ze zelfevaluaties van Raden van Toezicht.

Praktische info

De toegangsprijs bedraagt € 125.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar bureau@bdko.nl