logo_kinderopvang_tevreden

BDKO leden korting op workshop tevreden.nl.
Bekijk nu het programma!

Eerder ontving u van ons een save the date voor onze gezamenlijke workshop: “Een hogere NPS, dankzij een excellente klantreis”. Samen met Parenticom gaan we vanaf april het land in om deze workshop te geven! Wij hebben er zin in en wij hopen u te mogen begroeten. Voor BDKO leden geldt een korting van 25%.

Hierbij de officiële uitnodiging en het volledige en inhoudelijk programma van deze workshop:

13:00 Opening en voorstelronde

Hoe zichtbaar bent u als kinderopvangorganisatie?
Kunnen uw potentiële klanten u goed vinden op internet? En als ze u vinden, wat zien ze dan? We kijken gezamenlijk naar de valkuilen en naar de meest gemaakte fouten op het gebied van online marketing. Daarnaast kijken we naar een paar best practices binnen en buiten de kinderopvang.

Liefde op het eerste klantcontact
Ouders die staan voor de keuze van kinderopvang gaan ‘shoppen’. Ze verdiepen zich in het ruime aanbod en kiezen na wikken en wegen de organisatie die het beste bij hen en bij hun kind past. Een gesprek op locatie met rondleiding, maakt deel uit van dit belangrijke keuzeproces. Het komt erop aan dit waardevolle contactmoment professioneel aan te pakken (dit deel wordt aangeboden door parenticom; www.parenticom.nl)

 

15:00 Korte Pauze

De moderne ‘mond-tot-mond’ reclame – Je NPS
Een korte introductie in de NPS. We halen voorbeelden aan van bedrijven met een hoge en lage NPS. En hoe is deze NPS te beïnvloeden.

Customer Journey Mapping
Op cruciale momenten klanttevredenheid meten wint aan belang. Hierin is niet alleen de meting belangrijk, maar ook de opvolging. Welke opvolging geef je aan de resultaten en hoe vertaal je resultaten naar de organisatie. In dit interactieve deel van de workshop, helpen we u dit proces in kaart te brengen en te optimaliseren.

17:00 Borrel & napraten over inzichten

Wij zouden het leuk vinden als u erbij bent!

We geven deze workshop in Assen, Apeldoorn, Tilburg en Amsterdam, maar u kunt ook kiezen voor een in company traject.
Prijs: €99,- per deelnemer (25% korting voor BDKO leden)

U kunt zich hier aanmelden