pelosa-feb2016

quebble-mrt-2016

Quebble

Er komt veel kijken bij het grootbrengen van kinderen. Onderwijs, kinderopvang, sport, muziek, cultuur, etc. Een kind heeft er allemaal mee te maken. Wist je dat er per week tot 18 volwassenen betrokken zijn bij het opgroeien en opvoeden van het kind?

Veel van de activiteiten van het kind worden tegenwoordig samengevoegd, ouders hebben door deze ontwikkeling minder contact met alle begeleiders. Dit heeft als gevolg dat ouders minder op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van het kind.

Uit onderzoek blijkt dat juist die contacten tussen ouders en professionals, maar ook tussen professionals onderling een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van het kind.

Quebble helpt ouders om alle volwassenen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van het kind met elkaar te verbinden. Ouders wordt een communicatieplatform geboden, waarbij ze alle communicatie rondom het kind kunnen samenbrengen op één veilige plek.

De ouder kan alle professionals toevoegen aan het digitale kindschriftje en zo het complete netwerk rond het kind in kaart brengen. Met Quebble kunnen ouders, pedagogisch medewerkers en andere professionals snel, veilig en eenvoudig communiceren, terwijl de ouder altijd betrokken is en kost u niets.