MTH: MTH opent Credion vestiging

Credion is een adviesorganisatie, gestart in 2000, met inmiddels meer dan 30 vestigingen. In ruim 10 jaar is Credion uitgegroeid tot een landelijke onafhankelijke adviesorganisatie voor het MKB. Credion adviseert en begeleidt ondernemers bij diverse financieringsvraagstukken.

Vanaf de start bemiddelde Credion voor ruim 8000 ondernemers de kredietaanvraag, met een totale waarde van zo’n 6,5 miljard euro. Banken zijn door de verscherpte wet- en regelgeving steeds kritischer en behoudender in hun krediet beleid. De huidige marktomstandigheden vereisen steeds meer inbreng van alternatief vreemd vermogen en risicokapitaal binnen het MKB om groei te realiseren. Verder is de beschikbaarheid van alternatief kapitaal slecht georganiseerd en de markt niet transparant. Dit vereist specifieke kennis en voorbereiding voor het MKB.

“Door de samenwerking met Credion ontsluiten we een financieringsmarkt met meer dan 40 aanbieders van vreemd en eigen vermogen, waarmee we onze cliënten nog beter toegang bieden tot de markt van geld”. Zo stelt Erik-Jan Hennis, partner van MTH en verantwoordelijk voor de Credion vestiging in Amsterdam.

MTH accountants & adviseurs

MTH is een middelgroot accountants- en advieskantoor met circa 400 medewerkers en 17 vestigingen in midden en noord Nederland. MTH richt zich op het MKB en het familiebedrijf met professionele en persoonlijke dienstverlening. Naast de accountancy dienstverlening en belastingadvisering bedient MTH haar cliënten met specialisaties als corporate finance, HRM, pensioen, omzetbelasting en internationaal belasting advies. Door middel van kennisgroepen voor de zorg, de kinderopvang, de automotive, de bouw, de reisbranche en stichtingen en verenigingen kan MTH haar cliënten gericht er zijde staan bij ontwikkelingen in hun branche.

MTH is aangesloten bij diverse vakorganisaties (NBA, SRA, NOB, FB, NIRV). Tevens is zij aangesloten bij Moore Stephens, een internationaal netwerk van zelfstandige accountants- en adviesorganisaties.

Bron: MTH Corporate Finance: http://www.mth.nl/nl/news/item/463/mth-opent-credion-vestiging